logo

پنجشنبه 16 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/09/10 - 12:27
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

امدادرسانی هلال‌احمر قزوین به مصدومان حادثه برخورد اتوبوس با کیوسک عوارضی

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: براثر انحراف و برخورد اتوبوس با کیوسک عوارضی شماره ۲ قزوین، ۱۳ مسافر مصدوم و ۲ نفر روانه بیمارستان شدند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان قزوین؛ حکمت الله هاشمی با اعلام این خبر افزود: روز گذشته ۹ آذر، به دنبال گزارش این حادثه به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات هلال احمر استان، بلافاصله سه تیم از پایگاه‌های امداد و نجات عوارضی شماره ۲ و محمدیه به محل حادثه اعزام شدند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان قزوین گفت: تیم‌های اعزامی بلافاصله با همکاری نیروهای اورژانس برای رهاسازی، اقدامات پیش بیمارستانی و انتقال ۲ نفر از مصدومان به مرکز درمانی اقدام کردند.

هاشمی افزود: در این عملیات ۹ نفر از نجاتگران جمعیت هلال احمر در قالب سه تیم امدادی با ۲ دستگاه آمبولانس و یک  خودروی ست نجات با همکاری نیروهای اورژانس حضور داشتند.

وی گفت: هم افزایی نیروهای اورژانس و هلال احمر جهت اعزام تیم‌های امدادی به صحنه حادثه و انتقال مصدومان به مرکز درمانی، کار تیمی منسجم نجاتگران جمعیت هلال احمر در رهاسازی و امدادرسانی به گرفتاران در اتوبوس، ارتباط مستمر با مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان و مشارکت نیروهای مردمی حاضر در صحنه با نیروهای عملیاتی از جمله نقاط قوت این عملیات بود.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 66483
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب