logo

پنجشنبه 02 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/05/19 - 12:48
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

امیدآفرینی، رسالت بزرگ رسانه‌ها است

رئیس جمعیت هلال‌احمر به بهانه روز خبرنگار از روزنامه شهروند بازدید و در جمع خبرنگاران این روزنامه تاکید کرد که امیدآفرینی، رسالت بزرگ رسانه‌ها است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ روزنامه شهروند فاطمه عسگری‌نیا؛ پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال‌احمر، به بهانه روز خبرنگار در روزنامه شهروند حاضر شد و ضمن تبریک این مناسبت به مجموعه نیروهای حاضر در این روزنامه در گپ‌وگفتی صمیمی‌با خبرنگاران «شهروند» بر امیدآفرینی در جامعه تأکید کرد و گفت: «امروز ایران در جنگ رسانه‌ای، برابر دنیا قرار دارد و رسانه‌ها باید با هشیاری و آگاهی‌بخشی به مردم در این جنگ، مبارزه کنند.»


کولیوند در این نشست صمیمی‌با اشاره به خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران در طول ۴ اخیر بر ضرورت تبیین این خدمات در جامعه برای مردم از سوی رسانه‌ها تأکید کرد و گفت: «رسانه‌های غربی در این برهه از زمان می‌کوشند با سیاه‌نمایی‌های متعدد، خدمات نظام را زیر سؤال ببرند، در مقابل آنها رسانه‌های داخلی وظیفه دارند به تبیین خدمات نظام بپردازند. ما امروز در کشوری زندگی می‌کنیم که با وجود همه فشارهای تحمیلی از کشورهای دنیا، مردمی عزتمند و محترم داریم.»


او تأکید کرد: «رسانه‌ها باید با نگاه واقعی و حقیقی و ایمانی که دارند، امیدآفرینی و مسئولیت‌آفرینی در جامعه را افزایش دهند و این محقق نمی‌شود مگر در سایه فعالیت روزنامه‌نگاران صالح و صدیق در رسانه‌ها.»


رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری پیرامون موضوع امید و ایمان و ضرورت امیدآفرینی در جامعه گفت: «هر جا بیانات رهبری را نقشه راه خود قرار دادیم، موفق شدیم.»


واقعیت‌های نظام را تبیین کنید


رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه با بیان اینکه روزنامه شهروند به‌عنوان روزنامه جمعیت هلال‌احمر گرچه رسالت بزرگی در پوشش اخبار و رویدادهای این جمعیت ملی دارد، متذکر شد: «در کنار توجه به اخبار و رویدادهای جمعیت هلال‌احمر نباید از مسائل روز غفلت کنید. توجه به حوزه‌های حوادث، اجتماعی، داوطلبان و سبک زندگی باید به‌عنوان اولویت‌های روزنامه مورد توجه قرار گیرند و واقعیت‌های نظام را تبیین کنید.»


او همچنین از نیروهای امدادگر و داوطلب هلال‌احمر به‌عنوان سرمایه‌های ارزشمند هلال‌احمر یاد کرد و گفت: «روایت موفقیت‌ها و درخشش‌های داوطلبان در صفحه هلال می‌تواند موجب تقویت روحیه و انگیزه بالای داوطلبان و همچنین جذب نیروهای داوطلب جدید به هلال‌احمر شود.»


در عرصه بین‌الملل درخشیدیم


رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه با اشاره به موفقیت‌های بین‌المللی این جمعیت در یک سال اخیر، آنها را حاصل لطف و توجه الهی برشمرد و گفت: «درخشش جمعیت هلال‌احمر ایران در امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده ترکیه باعث شد تا عالی‌ترین مدال افتخار و نشان فداکار خدمت کشور ترکیه توسط رئیس‌جمهوری این کشور به جمعیت هلال‌احمر ایران اهدا شود.»


به‌گفته کولیوند، جمعیت هلال‌احمر ایران تنها جمعیت ملی حاضر در روند امدادرسانی به مناطق زلزله‌زده ترکیه بود که موفق به دریافت لوح تقدیر از صلیب‌سرخ جهانی شد: «در مجموع 5کشور موفق به دریافت مدال به‌خاطر امدادرسانی در ترکیه شدند، اما جمعیت هلال‌احمر ایران تنها جمعیت ملی بود که هم موفق به دریافت مدال شد، هم لوح تقدیر موفقیتی که در سایه تلاش بی‌دریغ نیروهای امدادی و داوطلب حاضر در مناطق زلزله‌زده ترکیه حاصل شد.»


او در ادامه خاطره‌ای شیرین هم از روند امدادرسانی نیروهای ایرانی در ترکیه روایت کرد: «شیرین‌ترین خاطره حضور ما در ترکیه به شبی برمی‌گردد که حین سرکشی از روند فعالیت تیم‌های امدادی در مناطق زلزله‌زده با حضور داماد اردوغان، تیم‌های سگ های زنده یاب ما موفق به نجات دختری 8ساله از زیر آوار بعد از سه روز به‌صورت کاملا سالم شدند. اقدامی‌که بازتاب گسترده‌ای در شبکه‌های تلویزیونی ترکیه داشت و افتخار بزرگی برای جمهوری اسلامی ایران بود.»


امدادگران سرمایه‌های اجتماعی هلال


رئیس جمعیت هلال‌احمر در ادامه از امدادگران و نجاتگران هلال‌احمر به‌عنوان سرمایه‌های ارزشمند اجتماعی این جمعیت یاد کرد و گفت که تا دو سال پیش دریافتی امدادگران و نجاتگران ما با وجود پر کردن 240 ساعت شیفت، حدود یک‌میلیون و 200 هزار تومان تا یک‌میلیون و 500 هزار تومان بدون برخورداری از مزایای بیمه تامین اجتماعی بود. این در حالی بود که در جریان ماموریت‌های امدادی خطرات جانی زیادی این افراد را تهدید می‌کرد.


در نخستین قدم شیوه‌نامه‌ای برای برقراری بیمه تامین اجتماعی امدادگران تعریف کردیم و با تامین هزینه حق بیمه آنها شرایطی را فراهم کردیم که از این امکانات بهره‌مند شوند. بعد از این کار نوبت به افزایش تدریجی حق شیفت‌ها بود که طی دومرحله افزایش یافت و امروز به مبلغ 4میلیون تومان در ماه رسیده است.


کولیوند ضمن قدردانی از تمامی امدادگران و نجاتگران فعال در پایگاه‌های امدادونجات کشور گفت: «ان‌شاءالله در آینده‌ای نه‌چندان دور قدم‌های جدی‌تر برای رفاه حال امدادگران و نجاتگران برخواهیم داشت.»


رئیس جمعیت هلال‌احمر همچنین در این نشست تماس تلفنی با یکی از پایگاه‌های امدادونجات استان کرمان داشت که امدادگران و نجاتگران آنها با اشاره به بهبود وضعیت معیشتی در دو سال گذشته بر گفته‌های او صحه گذاشتند.


او ادامه داد: «امروز ما شاهد رغبت عمومی‌به سمت فعالیت‌های هلال‌احمر هستیم و این حکایت از اقدامات خوب و جامعی است که در جمعیت هلال‌احمر صورت گرفته است. موضوعی که رسانه، نقش زیادی در تبیین آن دارد.»


طرح‌های اجتماعی هلال


رئیس جمعیت هلال‌احمر در بخش دیگر صحبت‌های خود به فعالیت‌های حوزه اجتماعی پرداخت و با اشاره به اجرای طرح یاس در هلال‌احمر گفت: «در سایه اجرای این طرح که تحت عنوان یاران آسیب‌ستیز طی دو سال گذشته با همکاری کمیته امداد اجرا شده است، ما شاهد شناسایی و توانمند‌سازی‌ 15هزار دختر مجرد بالای 30سال سرپرست خانوار و تحت پوشش کمیته امداد هستیم که امروز می‌توانند با تکیه بر توانایی‌ها و استعدادهایشان کیفیت زندگی خود و دیگران را ارتقا بخشند. این، یکی از طرح‌های اجتماعی هلال ‌احمر است که نتایج بسیار خوبی در بر داشته است.»


ترویج همایش اربعین حسینی در رسانه‌ها


کولیوند در بخش دیگر صحبت‌های خود با اشاره به پیش‌بینی‌های لازم برای برگزاری همایش بزرگ اربعین حسینی تأکید کرد: «رسانه‌ها نقش بسزایی در پوشش این رویداد بزرگ ملی و مذهبی دارند و باید با پرداختن جامع به آن، گامی مؤثر در ترویج فرهنگ اربعین حسینی در سطح بین‌المللی بردارند. اجتماع انبوهی که از جنین داخل شکم مادر تا کهنسالان و بیماران در آن شرکت دارند و صحنه‌های عجیب و رویدادی عظیم را به رخ دنیا می‌کشد.»


رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به برگزاری کنگره بین المللی سلامت و امداد و نجات اربعین گفت:« این کنگره بین المللی با حضور 50 سخنران خارجی و 4 وزیر دولت سیزدهم برگزار شد و در نهایت گام موثری در ترویج فرهنگ حسینی در جامعه جهانی برداشته شد.»

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 132891
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب