logo

دوشنبه 20 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1398/12/15 - 19:19
  • تعداد بازدید : 2
  • تعداد بازدیدکننده : 2
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

اولین دوره توان افزایی منطقه ای مربیان آنست به میزبانی استان کرمان برگزار شد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از میزبانی این جمعیت در اولین دوره توان افزایی منطقه ای در سال جاری ویژه مربیان آنست (آموزش و نگهداری سگ های تجسس) استان های جنوب شرق کشور خبر داد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از میزبانی این جمعیت در اولین دوره توان افزایی منطقه ای در سال جاری ویژه مربیان آنست (آموزش و نگهداری سگ های تجسس) استان های جنوب شرق کشور خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ رضا فلاح مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بیان کرد: اولین دوره توان افزایی ویژه مربیان آنست جمعیت هلال احمر استان های کرمان، سیستان و بلوچستان و یزد از مورخ 24 شهریورماه جاری به مدت سه روز در محل پایگاه امدادی پشتیبانی جنوب شرق هلال احمر کرمان برگزار شد.
فلاح با اشاره به اینکه در این دوره آموزشی 5 مربی از استان های مذکور حضور یافتند، افزود: در این برنامه آموزشی سگ های تجسس؛ سرفصل هایی همچون جستجو روی آوار و سازه های مخروبه در بیابان و هوای گرم، تجسس در جنگل و نحوه کار با اسباب بازی های خاص و زنده یابی را آموزش دیدند.
لازم به ذکر است فراگیران در این دوره آموزشی توسط مربی بین المللی از استان کرمان آموزش های لازم را فرا گرفتند.
جمعیت هلال احمر یک ماهیت پدافند غیرعاملی دارد
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان همچنین در دومین جلسه کارگروه امدادونجات و آموزش های همگانی و کارگروه امدادونجات در شورای پدافند غیرعامل در سال جاری گفت: جمعیت هلال احمر یک ماهیت پدافند غیرعاملی دارد و مدیریت بحران در کنار پدافند غیرعامل از اهمیت بالایی برخوردار است.
فلاح با اشاره به پیام مقام معظم رهبری در زمینه تحقق مصونیت سازی جامعه از طریق پدافند غیرعامل اظهار کرد: همه ما مطلع هستیم که اقدامات، برنامه ها و استراتژی های دولت در حفاظت و حمایت از ملت در برابر خطرات انسان ساز و طبیعی، فراتر از گذشته رشد کرده است.
فلاح با اشاره به اینکه سوانح طبیعی مانند سیل، زلزله، برف، کولاک و .... از جمله تهدیداتی است که کشور ما را تهدید می کند، افزود: در حال حاضر بیش از 30 حادثه از  40 حادثه طبیعی و غیرطبیعی دنیا در کشور از جمله استان کرمان رخ می دهد.
وی خاطرنشان کرد: اگر در تهران پایتخت اقدامات مهم سیاسی، اقتصادی و ...زلزله ای اتفاق بیافتد، آن موقع است که تهدیدات انسان ساخت از سوی کشورهایی همچون آمریکا و اسرائیل، بهانه خوبی برای هجوم بیگانگان و سودجویان فراهم می شود.
وی با اشاره به نقش و آمادگی جمعیت هلال احمر به عنوان تنها سازمان رسمی و غیردولتی عملیات امدادرسانی کشور در هنگام بروز هر گونه سانحه طبیعی و غیرطبیعی تصریح کرد: امروز آمادگی در مقابله با دشمن از هر چیزی مهم تر است.
فلاح با اشاره به اینکه جمعیت هلال احمر یک ماهیت پدافند غیرعاملی دارد و مدیریت بحران در کنار پدافند غیرعامل از اهمیت بالایی برخوردار است؛ اظهار داشت: اعضای جوانان و داوطلبان هلال احمر می توانند با شناخت و علم کافی از موضوع پدافند غیرعامل در معرفی آن به جامعه نقش موثری داشته باشند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اینکه آمادگی مردم در برابر تهدیدات احتمالی دشمن پایین است، افزود: ایجاد بیش از 200 خانه هلال در سطح استان می تواند کمک بزرگی به ارتقاء آگاه سازی مردم برای مقابله با هرگونه بحران سازد.
فلاح با اشاره به اجرای طرح ملی خادم توسط جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: این طرح با نگاه ایمن و مقاوم سازی منازل به منظور کاهش خسارات از اهداف اصلی پدافند غیرعامل اجرا شده است.
وی با اشاره به اقدامات جمعیت هلال احمر استان کرمان در زمینه اجرایی شدن پدافند غیرعامل در طی 2 سال گذشته بیان کرد: تشکیل تیم واکنش سریع برای کمک به مردم در هنگام حملات و حوادث، راه اندازی مرکز عملیات جهت هدایت بحران های احتمالی، هزینه یک درصد از اعتبارات تملک دارایی در حوزه افزایش دوربین های نظارتی و راه اندازی دیزل های ژنراتوری، اجرا و پیگیری آموزش های همگانی و ارتقاء این آموزش ها با هدف آمادگی مردم، اجرای طرح آموزشی خادم ( خانواده آماده در برابر مخاطرات) در کل استان با ظرفیت بیش از 63 هزار خانوار در استان، تقویت و تجهیز انبارهای امدادی، توسعه زیرساخت های امدادی، برگزاری مانورها و لحظات صفر متعدد در کل استان جهت آمادگی بیش از پیش امدادگران، آمادگی خودروهای ارتباطات در استان در صورت بروز حوادث و قطع ارتباطات بخشی از فعالیت های این نهاد مردمی است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان در پایان با اشاره به اینکه پدافند غیرعامل نیاز به تخصص دارد و این تخصص در بدنه جمعیت هلال احمر نهفته است، افزود: سازماندهی مردم با نگاه مردم محور بودن، عدم موازی کاری و جمعی کار کردن، تجمیع اطلاعات جهت رسیدگی و امدادرسانی، ساماندهی و آموزش دادن مردم، تهیه نقشه محلی، تجهیزات امدادونجات در هر منطقه و استفاده از ظرفیت مردم و بسیج محلات از جمله مواردی است که باید در حیطه فعالیت های پدافند غیرعامل برنامه ریزی کرد.
لازم به ذکر است این جلسه با حضور مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری کرمان و سایر اعضای کارگروه به میزبانی جمعیت هلال احمر استان کرمان برگزار شد.

  • گروه خبری : آرشیو
  • کد خبر : 40075
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب