logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/03/08 - 20:39
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در دیدار رئیس هلال‌احمر با نمایندگان مجلس تاکید شد:

برنامه هفتم توسعه؛ فرصت مناسبی برای حمایت مجلس از اقدامات بشردوستانه

در دیدار رئیس جمعیت هلال احمر با جمعی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، موضوعات مرتبط با خدمات امداد و نجات و خدمات بهداشتی - درمانی هلال احمر در حوزه‌های انتخابیه این نمایندگان مطرح و برنامه هفتم توسعه فرصت مناسبی برای توجه ویژه به اقدامات بشردوستانه هلال احمر دانسته شد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال احمر؛ پیرحسین کولیوند رئیس جمعیت هلال احمر عصر دوشنبه 8 خرداد 1402 در ساختمان ستادی صلح میزبان نمایندگان مجلس شورای اسلامی از استان‌های تهران، فارس، سمنان، خراسان رضوی، آذربایجان غربی، گلستان، لرستان،همدان و خوزستان بود.


دیدارها به صورت جداگانه انجام شد و گفت‌وگوها پیرامون هم‌افزایی در تقویت برنامه‌های هلال احمر در حوزه‌های انتخابیه این نمایندگان بود. نمایندگان دیدارکننده با پیرحسین کولیوند، مسائل و موضوعات مرتبط با امداد و نجات و خدمات بهداشتی و درمانی هلال احمر در مناطق خود را مطرح کردند.


در ادامه، رئیس جمعیت هلال احمر و تعدادی از نمایندگان، برنامه هفتم توسعه را فرصت مناسبی برای توجه ویژه به اقدامات بشردوستانه هلال احمر دانستند و بر ضرورت رفع موانع و مشکلات و همچنین پشتیبانی همه جانبه از هلال احمر در تصویب هفتمین برنامه توسعه کشور تاکید کردند.


کولیوند دیدارهای دوجانبه با نمایندگان مجلس را مثبت ارزیابی کرد و نمایندگان مردم نیز از تلاش‌های هلال‌احمر در خدمت‌رسانی به هموطنان بویژه در حوادث و سوانح قدردانی کردند.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 129420
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب