logo

یکشنبه 05 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/12/01 - 13:51
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری اولین دوره تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری ویژه بانوان در بیرجند

رئیس جمعیت هلال احمر بیرجند از برگزاری اولین دوره تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری ویژه بانوان در بیرجند خبر داد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی؛ حسین ذاکریان گفت: اولین دوره تخصصی پایه اصول پیمایش و ناوبری در عملیات جستجو و نجات ویژه 30 نفر از نجاتگران خانم جمعیت هلال احمر شهرستان بیرجند برگزار شد.


وی ادامه داد: فراگیران در این دوره با مفاهیم کار با قطب نما، جی پی اس ( GPS )، نقشه خوانی،اصول سنگ نوردی و حمایت بدنی، انواع خطرات طبیعی و غیر طبیعی، بیماری‌ها، تجهیزات و... آشنا شدند.


ذاکریان بیان کرد: آشنایی با انواع محیط های عملیاتی و محدودیت ها، افزایش سرعت عمل و دسترسی سریع تر به حادثه دیدگان و توانایی حفظ ایمنی از جمله اهداف برگزاری این دوره آموزشی است.


رئیس جمعیت هلال احمر بیرجند با اشاره به اهمیت بروزرسانی آموزش ها به منظور عملکرد مناسب و به موقع در حوادث، افزود: ارائه آموزش های مختلف به امدادگران و نجاتگران در ارتقاء سطح آگاهی این قشر و سرعت عمل در امدادرسانی‌ها نقش بسزایی دارد که همواره مورد تاکید است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 123460
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب