برگزاری مراسم کوهپیمایی خانوادگی و زیارت مزارشهدای گمنام مدفون در عون بن علی تبریز
بمنظور نکوداشت یاد و خاطره ۴۹۰ شهید امدادگر هلال احمر ، همزمان با سراسر کشور ، اعضا و کارکنان هلال احمر به ارتفاعات عون بن علی تبریز صعود وضمن زیارت مزار شهدای گمنام به مقام شامخ ۴۹۰ شهید امدادگر هلال احمر در دوران دفاع مقدس ادای احترام کردند .
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، در این مراسم که امروز پنجشنبه ۲۲ اردیبهشت ماه برگزار شد ، دکتر حمید منجم مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان با تجلیل از رشادتهای امدادگران در دوران دفاع مقدس گفت : یکی از مقاطع درخشان خدمت هلال احمر ، امدادرسانی به مجروحین و زخمی های رزمندگان اسلام در طول ۸ سال جنگ تحمیلی بود که با برپایی بیمارستانهای سیار به مداوای مجروحین پرداخته اند .
وی ادامه داد ؛ در دوران دفاع مقدس ، هلال احمر صدها جانباز و بیش از ۴۹۰ امدادگر شهید تقدیم نموده است که تکریم و ادای احترام به مقام شامخ شهدای امدادگر وظیفه تک تک ماست
منجم به نقش هلال احمر استان آذربایجان شرقی در دوران دفاع مقدس پرداخت و گفت : جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در دوران دفاع مقدس در چندین محور ایفای نقش نموده است که از آن جمله می توان به : تشکیل امداد جبهه در مرکز استان شهر" تبریز" و آموزش و اعزام نیروهای امدادی به جبهه جهت مداوای رزمندگان،
بر پایی بیمارستان در مناطق جنگی، یکی از اقدامات بسیار مهم هلال احمر استان در زمان دفاع مقدس برپایی ۳باب بیمارستان مجهز با امکانات هلال احمر استان و با مشارکت سایر دستگاهها در مناطق جنگی سرپل ذهاب ،گیلان غرب و سوسنگرد می باشد که هزاران نفر از مجروحین جنگی تحت درمان و عمل جراحی قرار گرفته و خدمات شایانی به رزمندگان ارائه گردیده است .
امدادرسانی به بمباران شهرها ، یکی از اقدامات مهم هلال احمراستان در دوران مقدس ،ایفای نقش در امدادرسانی به بمباران شهرها مخصوصا بمباران شهر تبریز بوده است ، ۴- تبادل نامه ها و تبادل اسرا و آزادگان :نقش مهم دیگری که جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی در دوران دفاع مقدس و مدتی نیز بعد از آن داشته است ،رساندن هزاران نامه از اسرا به خانواده هایشان با رعایت اصل امانتداری و بالعکس بوده است .