logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/01/23 - 14:42
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری نشست روسای جمعیت‌های ملی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا با حضور وب کنفرانسی دکتر همتی/ ارائه گزارش اقدامات هلال احمر ایران به فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر

دکتر همتی در جلسه با رئیس فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر گزارشی از اقدامات جمعیت هلال‌احمر ایران برای مقابله با ویروس کرونا ارائه داد.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، دکتر کریم همتی در دیدار وب کنفرانسی با فرانچسکو روکا رئیس فدراسیون بین المللی جمعیت های صلیب سرخ و هلال احمر که ظهر امروز دوشنبه 23 فروردین ماه در ساختمان صلح هلال احمر برگزار شد، گفت: آموزش همگانی از همان ابتدای همه گیری بیماری کرونا توسط جمعیت هلال‌احمر اجرایی شد و برای آگاه سازی مردم نسبت به انتشار کلیپ، بروشور، کتابچه و همچنین استفاده از ظرفیت صداوسیما و رسانه‌های مجازی اقدامات لازم انجام شد.

وی افزود: جمعیت هلال‌احمر با همراهی خیرین نسبت به تهیه‌ اقلام ضروری حفاظت فردی مخصوصا در برهه‌ای از زمان که در کشور کمبودهایی هم وجود داشت، اقدام کرد و این اقلام را در اختیار مردم و کادر درمان قرار داد.

رئیس جمعیت هلال احمر درباره پذیرش بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستانهای هلال احمر ایران، اظهارداشت: بیمارستان نورافشار، مجتمع دارویی درمانی تهرانپارس و بیمارستان جمعیت هلال‌احمر ایران در دُبی کشور امارات متحده عربی طی ماه‌های همه‌گیری کرونا، پذیرای مبتلایان به این بیماری بود که توانستیم در خصوص درمان مبتلایان گام‌هایی را هم در کنار وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برداریم.

به گفته وی، داوطلبان آموزش دیده جمعیت هلال‌احمر در ابتدای سال ۱۳۹۹ و همچنین ابتدای سال ۱۴۰۰ توانستند غربالگری مسافران را در خروجی برخی استان‌ها و مبادی ورودی مرزها با دقت و حساسیت انجام دهند.

دکتر همتی به ایجاد خانه های هلال در اقصی نقاط کشور اشاره کرد و افزود: ایجاد خانه‌های هلال برای آموزش مردم و ساماندهی نیروهای محلی از طرح‌های اساسی جمعیت هلال‌احمر است که براساس برنامه، مقرر شده که ۳۸ هزار خانه هلال در مدت زمان ۵ سال راه‌اندازی شود، تاکنون ۵ هزار خانه هلال ایجاد شده و امیدوار هستیم با ارتقای کمی و کیفی خانه‌های هلال به یک جامعه تاب‌آور برسیم.

دکتر همتی تاکید کرد: پیشنهاد می کنم صندوق حمایتی در فدراسیون بین‌المللی جمعیت‌های صلیب سرخ و هلال احمر برای حمایت از افراد داوطلب که در حوادث و بلایا جان خود را در راه خدمت به مردم از دست می‌دهند یا دچار مصدومیت‌هایی می‌شوند، ایجاد شود.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 75145
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب