بهره مندی بیش از ۵۰۰ نفر از خدمات امدادی در مراسم عاشورا
در پوشش امدادی مراسم عاشورای حسینی ۵۳۷ نفر از خدمات هلال احمر بهره مند شدند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمدعلی کاوسی ضمن تسلیت ایام عزاداری سید و سالار شهیدان، اظهار داشت: براساس برنامهریزیهای صورت گرفته تمامی پایگاهها، مراکز عملیاتی و عوامل اجرایی حوزه امداد و نجات در روزهای تاسوعا و عاشورای حسینی از آمادگی کامل برخوردار بوده اند.
وی با اشاره به پوشش امدادی عاشورای حسینی در قالب ۳۶ تیم و ۱۶۷ نفر نیروی امدادی در سطح استان، افزود: در این راستا تعداد ۵۳۷ نفر از خدمات مختلف هلال احمر بهرهمند شده اند.
سرپرست جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی ادامه داد: از مجموع این افراد تعداد ۳۰ نفر مصدوم شده اند که ۲۵ نفر به صورت سرپایی درمان و پنج نفر به مراکز درمانی منتقل شده اند.
وی با اشاره به برپایی ایستگاه های سلامت و صلواتی در مسیر عزاداران حسینی، گفت: اعضای جوانان و داوطلبان جمعیت هلال احمر با برپایی ایستگاههای سلامت در مسیر عزاداران نسبت به سنجش فشارخون، توزیع اقلام خودمراقبتی و ارایه مباحث آموزشی به عموم مردم عزادار خدمترسانی کردند.