logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/05/16 - 11:11
  • تعداد بازدید : 22
  • تعداد بازدیدکننده : 22
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

تصادف پژو با کامیونت در رشت 2 مصدوم برجا گذاشت/ هلال‌احمر امدادرسانی کرد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان گفت: بر اثر تصادف یک دستگاه پژو و یک دستگاه کامیونت در جاده قدیم رشت به رودبار دو نفر مصدوم شدند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان؛ سیاوش غلامی گفت: ساعت ۱۷:۰۰ روز گذشته، ۱۵ مردادماه، گزارشی مبنی بر تصادف یک دستگاه خودروی سواری پژو پارس با کامیون ایسوزو در محور قدیم رشت به رودبار منطقه جمشیدآباد، به مرکز کنترل عملیات و هماهنگی جمعیت هلال احمر گیلان اعلام شد.

وی افزود: بلافاصله پس از دریافت گزارش، عوامل امدادی جمعیت هلال احمر از پایگاه شهید آقایی رودبار به محل وقوع حادثه اعزام و مشخص شد این حادثه دو مصدوم داشته است.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان  اظهار کرد: نجاتگران در این حادثه، عملیات رهاسازی را انجام و پس از رها سازی  مصدومان نیز به مراکز درمانی منتقل شدند‌.

غلامی افزود: مردم برای گزارش حوادث می توانند به صورت شبانه روزی با تلفن ۱۱۲ ندای امداد هلال احمر تماس بگیرند.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 82411
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب