تهیه سند جامع اقدامات مشترک برای مقابله با مسمومیت ناشی از گازها در سال 1400
اولین نشست کمیته کشوری مقابله با مسمومیت های ناشی از گازها در سال 1400، به منظور تهیه سند جامع اقدامات مشترک در محل آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان آذربایجان شرقی، در این نشست مهندس مهدی رحیمی معاون آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر استان از تهیه سند جامع اقدامات مشترک در راستای پیشگیری از مخاطرات ناشی از گازها در سال 1400خبر داد و گفت: سند جامع اقدامات مشترک بعد از کارهای کارشناسی توسط کارشناسان اعضا با مضمون هفت سازمان و هرکدام هفت اقدام، تنظیم و در زمان مناسب رونمایی خواهد شد.
وی ادامه داد: در این سند، نسبت به عملیاتی کردن 49 اقدام حیات بخش تصریح و از طریق معاونت آموزش و پژوهش جمعیت هلال احمر کشور به استانها جهت اجرا ابلاغ می شود.
گفتنی است در این نشست، نمایندگان هفت سازمان دخیل در ارائه خدمات، بویژه آموزش های همگانی مرتبط با پیشگیری از مسمومیت ناشی از گازها (اداره کل مدیریت بحران استانداری آذربایجان شرقی، شرکت گاز، اورژانس، آتش نشانی، صداوسیما، آموزش و پرورش و جمعیت هلال احمر) حضور داشتند که ضمن ارائه دیدگاه ها وپیشنهادات بر تعامل بیشتر در راستای تهیه سند جامع برای چشم انداز کمیته در سال 1400 تاکید کردند.