logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/12/03 - 20:23
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جذب ۳ هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال کمک مردمی در سال ۱۴۰۱ در هلال‌احمر

رئیس سازمان داوطلبان هلال‌احمر گفت: جمع کل کمک‌های مردمی جمع آوری شده در سال جاری توسط هلال‌احمر به ۳ هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال رسیده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ وحید سلیمی رئیس سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر در نشست مدیران ستادی و عامل استان‌ها که در آبادان در حال برگزاری است، گفت: سازمان داوطلبان جمعیت هلال‌احمر ۴ هدف افزایش مشارکت‌های اجتماعی و ترویج فرهنگ داوطلبی، تامین منابع مالی در راستای اهداف از طریق مشارکت‌های مردمی، اقدامات بشردوستانه در راستای حمایت از آسیب دیدگان و تامین نیروی انسانی ماهر و متخصص در راستای اهداف جمعیت هلال احمر را در برنامه کاری خود دارد.

وی در ادامه افزود: مهمترین اقدامات سازمان داوطلبان در سال جاری اصلاح فرآیند عضویت داوطلبانه در هلال‌احمر، جلب مشارکت‌های مردمی، تدوین آئین نامه‌ها و دستورالعمل‌ها، خدمات داوطلبانه، نگهداشت اعضا و داوطلبان، نشست هم اندیشی معاونین و روسای ادارات داوطلبان کشور در مشهد مقدس، تجهیز و توسعه بانک امانات تجهیزات پزشکی، تشکیل و توسعه مجامع خیرین استانی و طرح توانمندسازی و تحول اجتماع محور۲۰۲۰ محله محروم است.
سلیمی در ادامه با بیان اینکه زیر ساخت‌های مجازی جلب مشارکت‌های مردمی در سال جاری توسعه پیدا کرده است توضیح داد: راه اندازی کد دستوری #۱۱۲*، ایجاد درگاه پرداخت اینترنتی بانکی در وب سایت جمعیت و انعقاد تفاهم نامه با  psp های فعال و جمع سپاری مالی متناسب با نیازهای جمعیت از جمله این اقدامات بود.
سلیمی‌گفت: ۶۷ درصد کمک‌های مردمی جمع آوری شده در سال جاری توسط هلال‌احمر از طریق فراخوان‌های عمومی انجام شده، ۲۱ درصد این کمک‌ها از محل وقف و هبه و ۱۲ درصد از  سایر روش ها انجام شده است، مبلغ ۳ هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال مجموع کمک های مردمی در فراخوان‌های عمومی و تخصصی و همچنین موقوفات، هبه و صلح است.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 123599
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب