با دستور دکتر کولیوند؛
دبیرکل هلالاحمر عازم مناطق زلزلهزده کاشمر میشود/ استفاده سازمان امدادونجات و هلالاحمر خراسان رضوی از تمام ظرفیتها برای کمک به حادثهدیدگان
رئیس جمعیت هلالاحمر طی تماس تلفنی با دبیرکل، رئیس سازمان امدادونجات و مدیرعامل هلالاحمر خراسان رضوی بر رسیدگی فوری به وضعیت زلزلهزدگان در کاشمر با استفاده از تمام ظرفیتهای موجود تاکید کرد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ دکتر پیرحسین کولیوند در تماسی تلفنی، دستور داد تا دبیرکل این جمعیت هرچه سریعتر برای حضور میدانی در منطقه و نظارت بر روند امدادرسانی به زلزلهزدگان، عازم کاشمر شود.
دکتر کولیوند همچنین به رئیس سازمان امدادونجات و مدیرعامل جمعیت هلالاحمر خراسان رضوی دستور داد تا از تمام ظرفیتها و امکانات موجود برای امدادرسانی و کمک به حادثهدیدگان و متاثران از زلزله ظهر امروز کاشمر، استفاده کنند.