logo

پنجشنبه 09 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/05/30 - 12:13
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

رئیس جمعیت هلال احمر برای بررسی بحران کم آبی راهی همدان شد / تدارک یک میلیون بطری 1/5 لیتری آب آشامیدنی

با فروکش سطح آب سد اکباتان و مشکلات شبکه توزیع، آب آشامیدنی شهر همدان چند روزی است که دچار مشکل قطعی های طولانی مدت شده‌است و اکنون دکتر پیرحسین کولیوند برای ارزیابی و کمک به مردم در راه سفر به شهر همدان است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ جمعیت هلال احمر براساس وظایف بشردوستی و کاهش آلام مردم عملیات توزیع آب آشامیدنی به مردم را آغاز کرده است.

شب گذشته یک هزار گالن آب آشامیدنی ۱۵ لیتری در بین مردم توزیع شد و با سفر رئیس جمعیت هلال احمر به این استان، سطح همکاری و امدادرسانی برای تامین آب شرب مردم افزایش می‌یابد.
 
گفتنى است:  یک میلیون بطرى یک و نیم لیترى آب آشامیدنى توسط هلال احمر برای  ارسال به همدان تدارک دیده شده است.
  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 103502
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب