logo

یکشنبه 19 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/01/05 - 11:05
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

راه اندازی کارگاه دوخت ماسک و گان در یزد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت: یک کارگاه دوخت ماسک و گان به همت خیرین و داوطلبان جمعیت هلال احمر، خانه فرهنگ صدوقی و کمیته بانوان شورای اسلامی شهر یزد فعالیت می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان یزد؛ محسن حرازی زاده یزدی اظهار داشت: این کارگاه به همت داوطلبین و خیرین هلال احمر در حال آماده سازی گان و ماسک و ...  برای عوامل درمانی استان در محل سالن هلال احمر استان می باشد.

حرازی زاده گفت : این کارگاه به دنبال شیوع بیماری کرونا و نیاز به تامین پوشش‌های ایمنی کادر درمانی در محل سالن هلال احمر یزد دایر شده و قریب ۵۰ نفر به صورت دو شیفت در آن فعالیت و روزانه ۱۵۰۰ عدد ماسک و کلاه، ۴۰۰ عدد گان و ۲۰۰ عدد لباس ضدعفونی تولید می‌کنند.

وی با بیان اینکه در این کارگاه 25 چرخ در دو شیفت و بیش از 25 عضو داوطلب در قالب تیم یاوران سلامت مشارکت دارند، عنوان کرد : تولید این کارگاه پس از ارسال به مرکز پرتونگاری انرژی اتمی در شهرستان جهت ویروس‌کشی و ضدعفونی، در اختیار بیمارستان‌ها و مراکز درمانی یزد به ویژه بیمارستان شهید صدوقی یزد قرار می‌گیرد.

حرازی زاده یزدی گفت: ما خوشحالیم از بابت وجود این پشتوانه داوطلبی و خیری در استان و اعتماد و اقبالی که به هلال احمر استان بوده است.

وی بیان کرد: مواد اولیه و تجهیزات این کارگاه  از طریق خیرین و مجمع خیرین استان تامین شده است و در اختیار کارگاه قرار گرفته است و تقاضامندیم از داوطلبان و خیرین استان که همیشه ما را همراهی نموده اند باز پیش قدم شده تا بتوانیم هم تعداد کارگاه را افزایش داده و هم تولیدات را بیشتر نماییم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان یزد گفت : همچنین 5 کارگاه داوطلب خانگی دیگر نیز به همت خانه هلال داوطلبان هلال احمر شهرستان یزد که روزانه 15 نفر 500 ماسک و 60 گان را تولید  که پس از استریل و ضدعفونی در اختیار مجمع خیرین سلامت استان  و با هماهنگی با دانشگاه علوم پزشکی در اختیار کادر درمانی و  بیمارستانها و ....  قرار میگیرد

این مقام مسئول گفت: هلال احمر استان با همه امکانات در حالت آماده باش بوده و فعالیت های آموزشی و آگاه سازی به منظور قطع زنجیره شیوع ویروس کرونا  از هیچ تلاشی برای سلامت جامعه دریغ نکرده چرا که اگر بتوانیم این زنجیره انتقال این ویروس را از بین ببریم کار بسیار شایسته ای انجام داده ایم و این غیر ممکن نخواهد بود با همراهی و همدلی خیرین و داوطلبان و عموم مردم و انشالله بزودی با کمک هم و رعایت نکات بهداشتی این ویروس را شکست خواهیم داد.

 تولید محلول ضد عفونی کننده با همت خیرین و داوطلبان هلال احمر در شرکت آرون پاد بهاباد

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بهاباد از همت و خیرین هلال احمر این شهرستان جهت تولید محلول ضدعفونی در شرکت آرون پاد بهاباد خبر داد.

حسن رضاپور گفت : با همت خیرین و داوطب هلال احمر این شهرستان  روزانه 2 هزار بسته محلول ضد عفونی کننده در این واحد تولیدی ساخته وبین مردم ادارات ونهادهای دولتی به صورت رایگان توزیع می شود .

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان بهاباد گفت : بحران کرونا ویروس نیز به مانند سایر بحران ها با خلق چنین صحنه های بی بدیل ایثار و همدلی به پایان می رسد.

وی افزود: امروز شاهد هستیم شرکت ارون پاد بهاباد با استفاده از مهندسان ومتخصصان با تجربه در ااولین گام در مقابله با این ویروس را با تولید محلول ضدعفونی کننده جهت جلوگیری از رشد این ویروس برداشته است.

تیموریان خیر و داوطلب هلال احمربهاباد با بیان اینکه داوطلبان جمعیت هلال احمر از همان روزهای ابتدایی شیوع کرونا اعلام آمادگی کرده و به صورت داوطلبانه این لوازم را به دست نیازمندان می رسانند، گفت : این محلول ضدعفونی کننده دست فقط برای مصرف موضعی تولید شده است و تا زمانی که کشور برای مقابله با ویروس کرونا به آن نیاز داشته باشد به تولید آن ادامه خواهیم داد.

تولید یک هزار و 600 ماسک در شهرستان ابرکوه

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ابرکوه از همت و تلاش اعضای جوان عضو کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه پیام نور ابرکوه در تولید ماسک خبر داد.

خلیل اکرمی افزود: اعضای جوان بشردوست کانون دانشجویی هلال احمر دانشگاه پیام نور این شهرستان برای مقابله با ویروس کرونا، مجموعا ۱۶۰۰ عدد ماسک پارچه ای قابل شستشو را تولید کردند.

اکرمی گفت: بعد از انجام عمل ضدعفونی ماسک های تولید شده، آنها رادراختیار افراد نیازمندقرارخواهیم داد.

وی بیان کرد : این فعالیت به صورت خودجوش با حضور بیش از 10 نفر از جوانان شروع به کار کرده است و ماسک های تولید شده به صورت رایگان در اختیار نیازمندان قرار خواهد گرفت.

رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان ابرکوه به نقش حمایتی و واسطه‌ای هلال احمر در اقدامات بشردوستانه اشاره کرد و گفت: تلاش داریم در امر تولید ماسک با همت و مشارکت حداکثری جوانان و داوطلبان این وظیفه خود را انجام دهیم.

 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 107672
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب