logo

جمعه 10 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
لیست اخبار صفحه :1422
در پاسخ به اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران انجام شد؛  استمداد هلال‌احمر افغانستان برای کمک به زلزله‌زدگان این کشور/ صدها افغان در پی زلزله 6.1 ریشتری کشته، مصدوم و آواره شده‌اند

در پاسخ به اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران انجام شد؛ استمداد هلال‌احمر افغانستان برای کمک به زلزله‌زدگان این کشور/ صدها افغان در پی زلزله 6.1 ریشتری کشته، مصدوم و آواره شده‌اند

سرپرست هلال‌احمر افغانستان در پاسخ به اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به زلزله‌زدگان این کشور، به کشته، مصدوم و آواره شدن صدها نفر در پی وقوع زلزله در ولایت خوست اشاره و از ایران برای کمک به زلزله‌زدگان کشورش درخواست کمک کرد.

محموله امدادی هلال‌احمر ایران در راه افغانستان/ارسال  ۱۰۰۰ چادر امدادی و ۱۰۰۰ بسته غذایی برای کمک به زلزله‌زدگان خوست

محموله امدادی هلال‌احمر ایران در راه افغانستان/ارسال ۱۰۰۰ چادر امدادی و ۱۰۰۰ بسته غذایی برای کمک به زلزله‌زدگان خوست

دبیرکل هلال‌احمر از ارسال محموله امدادی بشردوستانه هلال‌احمر ایران به مقصد افغانستان شامل هزار بسته غذایی و هزار دستگاه چادر امدادی برای کمک به زلزله‌زدگان این کشور خبر داد.

رئیس جمعیت هلال احمر ایران خبر داد : موفقیت دیپلماسی بشردوستانه ایران در ژنو + فیلم

رئیس جمعیت هلال احمر ایران خبر داد : موفقیت دیپلماسی بشردوستانه ایران در ژنو + فیلم

رئیس جمعیت هلال احمر در حاشیه سفر به ژنو در ارتباط مستقیم با صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران ا زموفقیت دیپلماسی بشردوستانه ایران در مجمع عمومی صلیب سرخ جهانی و جمعیت های هلال احمر خبر داد و گفت: در این جلسات که از روز شنبه گذشته آغاز شده است جمعیت هلال احمر ایران با اصرار بر اجرای برنامه های تدوین شده تلاش کرد نسبت به تصویب این برنامه ها اقدام و در این مسیر ازمواضع خود کوتاه نیامد.

2 پیشنهاد هلال احمر ایران توسط هیات حاکمه فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر تصویب شد / ثبت آثار ظالمانه تحریم‌ها در کشورهایی که مورد تحریم واقع شده‌اند

2 پیشنهاد هلال احمر ایران توسط هیات حاکمه فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر تصویب شد / ثبت آثار ظالمانه تحریم‌ها در کشورهایی که مورد تحریم واقع شده‌اند

دو پیشنهاد اثرگذار هلال احمر ایران در کاهش اثرات تحریم های ظالمانه بر مردم کشورهای مورد تحریم، در نشست اساسنامه ای 2022 فدراسیون بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر مطرح، و به تصویب هیات حاکمه رسید.

تنظیمات قالب