رقابت نجاتگران جمعیت هلالاحمر هرمزگان در آزمون درجه ایثار
آزمون درجه ایثار ویژه نجاتگران جمعیت هلالاحمر هرمزگان با حضور نمایندگان سازمان امدادونجات کشور در بندرعباس برگزار شد.
سفر یکروزه دبیرکل جمعیت هلالاحمر به استان قم/ گزارش تصویری
دبیرکل جمعیت به همراه معاون بهداشت، درمان و توانبخشی هلال احمر روز گذشته در سفر یک روزه به استان قم با نماینده آیت الله سیستانی در ایران، مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور، تولیت آستان حضرت فاطمه معصومه(س) و استاندار قم دیدار کرد و ضمن بازدید از بانک تجهیزات امانی هلال احمر در مراسم تجلیل از بانوان هلال احمر قم حضور یافت.
زنان امدادگر، داوطلب و کارمند نقش برجستهای در ارتقای جایگاه جمعیت هلال احمر در اذهان مردم دارند
رئیس جمعیت هلال احمر در پیامی میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز زن را تبریک گفت.
دکتر همتی: زنان امدادگر، داوطلب و کارمند نقش برجستهای در ارتقای جایگاه جمعیت هلال احمر در اذهان مردم دارند
رئیس جمعیت هلال احمر در پیامی میلاد با سعادت حضرت فاطمه الزهرا (س) و روز زن را تبریک گفت.
دیدار دبیرکل هلالاحمر با استاندار قم/ تاکید بر عملکرد مناسب قم در مقابله با کرونا
دبیرکل جمعیت هلال احمر در آخرین برنامه کاری خود در سفر به قم با استاندار قم، دیدار و گفتوگو کرد.
آیین نکوداشت روز زن و مقام مادر در استان قم با حضور دبیر کل جمعیت هلال احمر / گزارش تصویری
آیین نکوداشت روز زن و مقام مادر و تجلیل از پرسنل خواهر هلال احمر استان قم با حضور دکتر قوسیان مقدم دبیر کل جمعیت هلال احمر، محمدرضا بهرامی مدیرعامل، حجت الاسلام والمسلمین علامه مهری مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه و معاونان و جمعی از مسئولان جمعیت هلال احمر در حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد.
نشست مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی با مدیران عامل شرکت های تابعه/ بررسی برنامههای راهبردی سازمان برای سرعت بخشیدن به خدمترسانی
در نشست مدیرعامل سازمان تدارکات پزشکی با مدیران عامل شرکت های تابعه و معاونان این سازمان اهداف و برنامه های راهبردی و عملیاتی شرکت های تابعه به منظور سرعت بخشیدن و بهبود روند فعالیت های مجموعه بررسی شد.
دبیرکل هلالاحمر: توانمندی بانوان در اجتماع و در خانواده ستودنی است
آیین نکوداشت مقام مادر و تجلیل از پرسنل خواهر هلال احمر استان قم در حرم مطهر حضرت معصومه(س) با حضور دبیرکل جمعیت و جمعی از مسئولان هلال احمر برگزار شد.
غرق شدن جوان ۲۲ ساله در رودخانه دز/ عملیات جستوجو و نجات آغاز شده است
رئیس جمعیت هلالاحمر شهرستان دزفول از عملیات جستوجوی جوان غرق شده در رودخانه دز خبر داد.
جراحی منحصر به فرد در بیمارستان فوق تخصصی نورافشار/ بیمار 343 کیلوگرمی مورد عمل "بای پس" معده قرار گرفت
در یک عمل جراحی منحصر به فرد و کم نظیر در ایران، بیماری با وزن 343 کیلوگرم در بیمارستان فوق تخصصی نورافشار هلال احمر، مورد عمل بای پس معده قرار گرفت.


_crop.jpg)

.jpeg)
.jpeg)



