logo

دوشنبه 13 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/07/10 - 15:08
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

غربالگری کرونا توسط هلال‌احمر در مرز شلمچه و چذابه

غربالگری کرونا از زائران کربلا که از مرزهای زمینی خوزستان به کشور برمی‌گردند؛ همچنان ادامه داررد. هلال‌احمر خوزستان علاوه بر انجام تب‌سنجی و تست‌های فوری تشخیص کرونا، خدمات بهداشتی و درمانی را به زائران امام حسین(ع) ارائه می‌کند.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان خوزستان؛ علی پهلوان معاون امداد و نجات این جمعیت با اعلام ادامه حضور و فعالیت‌های جمعیت هلال احمر خوزستان در مرز شلمچه و چذابه گفت: بیش از 6 هزار و500 مورد عملیات پایش،تب سنجی و تست تشخیص ابتلا به کرونا از سوم مهر تاکنون در پایانه‌های مرزی شلمچه و چذابه توسط تیم‌های جمعیت هلال احمر انجام شده است که این تعداد تست علاوه بر تست‌های انجام شده توسط سایر مجموعه‌ها نظیر تیم های دانشگاه‌های علوم پزشکی، بسیج ،ارتش و نیروی انتظامی است

او همچنین اظهار کرد: در این بازه زمانی 1 هزار و504 مورد درمان سرپایی توسط نجاتگران مستقر در پست‌های موقت امداد نجات منتهی به مرزها صورت پذیرفته و 23 مصدوم نیز با توجه به نیاز به ادامه روند درمان، از طریق آمبولانس‌های این جمعیت به مراکز درمانی انتقال یافته‌اند.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان، افزود: ۱ هزار544 نفر هم با مراجعه به واحد های ثابت و سیار هلال احمر متقاضی اندازه گیری فشارخون بوده که به آن‌ها خدمت‌رسانی شد.

پهلوان با اشاره به تعداد محدود مواکب در مسیرهای منتهی به مرز و نیاز زائران به آب آشامیدنی عنوان کرد: 100 هزار بطری آب نیز از طریق عوامل این جمعیت توزیع شده است.

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان خوزستان ضمن تقدیر از تلاش‌های شبانه‌روزی همه متولیان و دست اندرکاران برگزاری این مراسم، بیان کرد: بیش از 120 نجاتگر و پرسنل جمعیت هلال احمر استان در اجرای این طرح مشارکت داشته‌اند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 85268
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب