فاقد عنوان
مدیر عامل جمعیت هلال احمر فارس با اشاره به بارندگی های روز گذشته تاکنون اظهار کرد: امدادگران و نجاتگران این جمعیت به 764 حادثه دیده در سیل و آبگرفتگی استان خدمات امدادی ارائه کردند.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان فارس؛ حسین درویشی اظهار کرد: در پی بارندگی های شامگاه شنبه 15 آذر ماه تاکنون امدادگران و نجاتگران این جمعیت به 227 خانوار حادثه دیده امدادرسانی و 37 خودرو محصور در سیل و آبگرفتگی و کولاک را رهاسازی کردند.
درویشی افزود: در این عملیات ها 145 نیروی عملیاتی در قالب 35 تیم به همراه 32 خودرو به کار گیری شد.
وی بیان کرد: 47 واحد مسکونی نیز به وسیله 61 موتور پمپ و لجن کش از سیل و آبگرفتگی توسط نیروهای جمعیت هلال احمر فارس، تخلیه شد.
مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان فارس گفت: اقلام امدادی و زیستی شامل 20 بسته 72 ساعته، 815 کیلو نایلون، 104 تخته پتو، 10 شعله والور، ۱۹۸ کیلو حبوبات، 340 قوطی کنسروجات،125 کیلو برنج، ۲۷ کیلو قند، ۱۱ بطری روغن و یک فانوس و 2 چادر امدادی با متعلقات بین حادثه دیدگان متاثر از سیل و آبگرفتگی در شهرستان های رستم، ممسنی و خرامه توزیع و به تعدادی از حادثه دیدگان اسکان اضطراری داده شده است.