logo

شنبه 11 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/02/22 - 15:33
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

قدردانی استاندار همدان از روحیه جهادی داوطلبان

استاندار همدان در دیدار با مدیرعامل و اعضای شورای معاونین هلال احمر به خدمات ارزشمند این نهاد مردمی اشاره کرد و گفت نام نیک و خدمات ارزشمند هلال احمر برای همیشه در ذهن و افکار عموم خواهد ماند و همه از این نهاد به‌ نیکی یاد می کنند.

به‌گزارش روابط‌عمومی جمعیت هلال‌احمر استان همدان؛ در این دیدار ابتدا علی سنجربگی مدیرعامل این جمعیت گزارشی از عملکرد این جمعیت در سال ۱۴۰۰ و ارائه بیش‌ از٨٠٠هزار خدمت بشردوستانه اشاره نمود و گفت در سال جاری نیز به‌مناسبت یکصدمین سال تاسیس هلال‌احمر  و دومین کنگره ملی شهدای استان همدان ۸ هزار خدمت با نام و یاد ۸ هزار شهید سرافراز استان در یکصد خانه هلال انجام می‌گیرد. 
 
سنجربگی به تشریح اقدامات جمعیت هلال‌احمر استان در هفته هلال پرداخت  وافزود درروز اول مانور درمان اضطراری و تیم های امدادی جمعیت استان در روستای آب مشکین شهرستان کبودرآهنگ  به بیش از ٣٧٠نفر از اهالی منطقه خدمات درمانی ،دارویی  وتوانبخشی  ارائه شد.
 
 در ادامه هادی غروی پرستار و امدادگر نمونه جهان و مربی بین المللی امداد ونجات به ارائه خدمات جمعیت هلال‌احمر در دوران دفاع مقدس  اشاره کرد و گفت آموزش امدادگران واعزام به جبهه ها، ایجاد بیمارستان در خط مقدم و امداد رسانی به بمب باران های شهری، پیگیری امور اسرای عراقی و ایرانی و اسکان و تغذیه مردم شهرهای مرزی که با حمله صدام از خانه و کاشانه خود آواره شده بودند از جمله این اقدامات بودند.
 
وی به اهداء خون به خلبان جنگنده‌ی عراقی اشاره کرد و گفت هلال احمر حتی در زمان جنگ نیز با رعایت اصل بی‌طرفی، بی غرضی و تسکین آلام بشری به خلبان عراقی که سقوط کرده بود کمک کرده است.
 
 استاندار همدان با ذکر این مطلب که هلال‌احمر برای همیشه در ذهن و افکار مردم باقی خواهد ماند خاطرنشان کرد با شنیدن نام هلال‌احمر به یاد انسانهای فداکار و دلسوز می افتیم که در بحرانها و حوادث یاریگر دیگران هستند و در دل حوادث با حادثه دیدگان با رفعت و  انساندوستانه برخورد می‌کنند .
او اظهار داشت: بعد از انقلاب اسلامی اقدامات  جمعیت با حضور پررنگ در جبهه‌ها و امدادرسانی‌های مختلف از قبیل زلزله‌ها، سیل، کرونا و.... خیلی پررنگ تر و افتخار آمیزتر ظاهر شده که این اقدامات باعث شده برای همیشه در ذهن همه ماندگار شود و همگان از هلال‌احمر به‌نیکی یاد ‌کنند.
قاسمی فرزاد به خدمت‌رسانی هلال احمر در زمان کرونا و انجام واکسیناسیون توسط نیروهای داوطلب و خدمت‌رسانی به مسافران  اشاره نمود و خاطرنشان کرد این خدمات برای  همیشه ماندگار شدند و ما هم ضمن تبریک هفته هلال و گرامیداشت یکصد سالگی هلال احمر در آینده اقدامات خاصی برای افراد فداکار و شاخص هلال‌احمر استان انجام خواهیم داد تا سمبل‌ و نشانه‌ های فداکاری آنها در غرفه ای جمع آوری شود.
  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 97662
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب