لحظاتى با عملیات جستجوى جوان مفقود شده در ارتفاعات کوهستان استان البرز
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر البرز گفت: پنجم فروردین ماه ماموریت تیم کوهستان هلالاحمر البرز برای نجات فردی بیست و دو ساله در ارتفاعات آزادبر گمشده بود، اطلاع رسانی شد و این عملیات همچنان ادامه دارد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ خلفی گفت: پس از دریافت ماموریت در ساعت ۹ شب پنجم فروردین ماه، مبنی بر گمشدن فردی بیست و دو ساله در ارتفاعات آزادبر؛ بلافاصله تیم امداد کوهستان هلالاحمر شهرستان کرج به منطقه اعزام و با توجه به آدرس اشتباه در نیمه شب همان روز، جستجو اولیه از مسیر روستای آزادبر به سمت ارتفاعات گردنهی عسلک، عملیات آغاز شد.
وی در ادامه بیان کرد: پس از سه ساعت جستجو و پیگیری مجدد در خصوص نحوهی وقوع حادثه، متوجه شدیم که فرد مذکور از منطقهی طالقان، مسیر ارتباطی روستای گته ده به سمت آزادبر دچار حادثه شده است.
مدیرعامل جمعیت هلالاحمر البرز افزود: با هماهنگی مرکز کنترل عملیات هلال احمر، هماهنگی لازم در خصوص اعزام یک تیم عملیاتی از مسیر طالقان انجام شد.
به گفته این مقام مسئول؛ صبح روز ششم فروردین ماه، یک تیم عملیاتی از نجاتگران طالقان و چند نفر افراد محلی به منطقه اعزام شدند؛ همزمان تیم عملیاتی پایگاه کوهستان شهرستان کرج مجددا از مسیر آزادبر، عملیات جستجو را پیگیری کردند.
خلفی خاطرنشان کرد: هر دو تیم عملیاتی پس از پنج الی شش ساعت جستجو، بدلیل شرایط بد جوی و بارش شدید برف و عدم امکان ادامه عملیات، کار جستجو را متوقف و ادامه کار را به روز هفتم فروردین موکول کردند.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر البرز توضیح داد: صبح روز هفتم تیم عملیاتی پایگاه هلالاحمر کوهستان کرج و نجاتگران پایگاه طالقان از مسیر روستای گته ده، عملیات را آغاز و با تجهیزات کامل به منطقه اعزام شدند.
خلفی با بیان اینکه شرایط جوی بسیار بد و پیش بینی وضعیت هواشناسی دال بر عدم امکان جستجو در این روز بود اما حساسیت وضعیت احتمالی فرد حادثه دیده، ضرورت انجام و ادامه عملیات را ایجاب کرد افزود: علیرغم شرایط بد موجود، تیم ۸ نفره متشکل از نجاتگران جمعیت هلالاحمر و یک نفر راهنمای محلی که از بستگان فرد مذکور نیز بود؛ باتوجه به رد باقی مانده از فرد حادثه دیده، هشت ساعت عملیات جست وجو را تا لحظه یافتن آخرین نشانهها از رد پای فرد مفقودی در منطقهی گردنهی عسلک آزادبر ادامه دادند.
مدیر عامل هلال احمر البرز توضیح داد: بارش برف و مه غلیظ منطقه و همچنین نزدیک شدن به تاریکی هوا و همچنین بررسی ادامهی مسیر احتمالی فرد حادثه دیده، عملا ادامهی عملیات را متوقف و متاسفانه بهدلیل وجود برف زیاد و ریسک سقوط بهمن فراوان در منطقه، شرایط برای ادامهی جست وجو غیر ممکن و عملیات جست وجو از طریق مسیرهای ارتباطی زمینی متوقف شد.
به گفته خلفی؛ در حال حاضر تیمهای عملیاتی در حال بررسی ادامه عملیات جستجو از طرق ممکن بوده و اخبار جدید در خصوص ادامهی عملیات جستجو اطلاعرسانی خواهد شد.