logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/07/23 - 17:36
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

محموله ۱۰۰ میلیارد ریالی کمک‌های مردم ایران به زلزله زدگان افغانستان فردا ارسال می‌شود

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان خراسان رضوی گفت: حدود ۱۰۰ میلیارد ریال کمک‌های مردم ایران به زلزله‌زدگان افغانستان شامل ۱۶ دستگاه تریلی فردا ارسال می‌شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر  _ خراسان رضوی؛ محسن ذاکریان گفت: این محموله شامل موج دوم کمک‌های بشر دوستانه و مردمی سراسر کشور و اغلب خراسان رضوی و به خصوص شهرهای همجوار افغانستان در این استان است.


وی ادامه داد: این محموله شامل اقلام زیستی از جمله جیره‌های خشک غذایی، بسته‌های معیشتی و پتو است و پس از انجام هماهنگی‌های بین المللی میان ۲ کشور صبح فردا به مقصد کشور افغانستان ارسال می‌شود.


مدیرعامل هلال احمر خراسان رضوی اظهار کرد: برای ارسال محموله یاد شده طبق پروتکل‌های موجود، با وزارت خارجه و جمعیت هلال احمر افغانستان و معاونت بین الملل هلال احمر ایران هماهنگی‌های لازم شده است.


ذاکریان افزود: چند تریلی دیگر نیز در راه پیوستن به این محموله هستند و احتمال افزایش حجم کمک‌ها وجود دارد.


وی با اشاره به وقوع زلزله صبح امروز در کشور افغانستان ادامه داد: در همان ساعات اولیه در برقراری ارتباط با مسئولان محلی، استانداری هرات و مسئولان هلال احمر کشور افغانستان برای اعزام دوباره امکانات و تیم.های امدادی اعلام آمادگی کردیم.


گفتنی است؛ بامداد چهارشنبه گذشته (۱۹ مهر) نیز زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) هرات در افغانستان را لرزانده بود.


همچنین زمین لرزه‌ای به بزرگی ۶.۳ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) روز شنبه (۱۵ مهر ماه) در ۴۰ کیلومتری غرب شهر هرات افغانستان به وقوع پیوست و در ولایات همجوار بادغیس و فراه نیز احساس شد.


براساس تازه ترین آمار اعلام شده از سوی منابع افغانستان، چهار هزار و ۵۰۰ نفر در اثر زمین‌لرزه روز شنبه ولایت هرات کشته و زخمی‌شدند.


سازمان زمین شناسی ایالات متحده گزارش داد که پس از اولین زمین لرزه، چندین زمین لرزه دیگر به بزرگی ۵.۶ ، ۴.۱ و ۶.۵ در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) رخ داده است که مردم را مجبور به ترک خانه‌های خود کرد.


در اثر زمین لرزه‌های روز شنبه، مناره‌های قرون وسطایی هرات نیز آسیب دیدند، بر روی آن ترک‌هایی پدید آمد و کاشی‌ها ریختند.


این مرگبارترین زمین لرزه‌ای است که از سال ۱۹۹۸ در افغانستان رخ داده است، زمانی که آخرین زمین لرزه دست‌کم چهار هزار و ۵۰۰ کشته بر جای گذاشت.


در ژوئن ۲۰۲۲ زمین لرزه ۶.۱ ریشتری در افغانستان حدود ۱۰۰۰ کشته و ۱۵۰۰ زخمی‌برجای گذاشت.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 142983
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب