logo

جمعه 03 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/01/07 - 11:42
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مردم خوی از اقدامات هلال احمر در زلزله رضایت داشتند

نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی‌گفت: عامه مردم خوی از هلال احمر به دلیل امدادرسانی در زلزله خوی تشکر می‌کردند و اعلام کردند که هلال احمر جزء اولین ارگان‌هایی بود که به کمک مردم آمد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ صدیف بدری نماینده مردم اردبیل نیر نمین و سرعین در مجلس شورای اسلامی در نشست ستاد خدمات نوروزی ۱۴۰۲ که با حضور رئیس جمعیت هلال‌احمر برگزار شد گفت: از زحمات پرسنل هلال‌احمر در کشور مخصوصاً در زلزله ای که در خوی اتفاق افتاد تشکر می‌کنم.


وی ادامه داد: عامه مردم خوی از هلال احمر به دلیل امدادرسانی در زلزله خوی تشکر می‌کردند و اعلام کردند که  هلال احمر جزء اولین ارگان‌هایی بود که به کمک مردم آمد.


بدری ادامه داد: علاوه بر این هلال‌احمر در زلزله ترکیه و سوریه نیز ورود کرد و اقدام به امدادرسانی برای مردم این کشورها کرد.


نماینده مردم اردبیل در ادامه گفت: برای قرار دادن بانوان در مدیریت عالیه امور و استفاده از ظرفیت آنها تشکر می‌کنیم و امیدواریم این مسئله در سایر دستگاههای اجرایی نیز به وجود بیاید زیرا بانوان کشور ما از ظرفیت بسیار بالایی در حوزه تحقیقاتی علمی و مدیریتی برخوردار هستند.


این مقام مسئول با بیان اینکه مردم قدردان زحمات این جمعیت ایثارگر هستند، گفت: ما هم به عنوان وکیل مردم در تمامی عرصه‌ها  در کنار این جمعیت هستیم و در جهت جذب اعتباراتی در شان این جمعیت تلاش می‌کنیم.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 125519
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب