نجات مصدومان از بدنه خودروهای له شده/ «واژگونی» وحشتناکترین حادثه جاده ای شبانه
«واژگونی خودروها» از پرتکرارترین حوادث جاده ای است که امدادگران و نجاتگران جمعیت هلال احمر برای نجات مصدومان آن راهی عملیات می شوند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی جمعیت هلالاحمر؛ متاسفانه بیشترین حوادث «واژگونی» در ساعات اولیه بامداد و نیمه شب ها رخ می دهد ، یعنی زمانی که رانندگان، خواب آلوده در حال رانندگی هستند.
در این گزارش، به حوادث واژگونی که از بامداد چهارشنبه تا نیم روز رخ داده است می پردازیم، متاسفانه در این فاصله زمانی 8 حادثه واژگونی گزارش شده است.
6 مصدوم
در اولین دقایق بامداد چهارشنبه ،در کیلومتر۳۳ محور دامغان به شاهرود - استان سمنان- یک دستگاه پژوی 405 واژگون شد که در این حادثه 6 نفر مصدوم شدند که دو نفر از آن ها به وسیله نجاتگران جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شدند.
3 مصدوم
در استان خراسان شمالی و کیلومتر۲۵ محور سنخواست به اسفراین در ساعت3:50 بامداد چهارشنبه، حادثه واژگونی یک خودروی پژو پارس به پایگاه جاجرم جمعیت هلال احمر اطلاع داده شد.
متاسفانه در این حادثه 3 نفر مصدوم شدند و خانمی 64 ساله به دلیل ترومای کمر و لگن به وسیله نجاتگران جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شد.
یک مصدوم
در استان ایلام و در کیلومتر 20 محور دره شهر به پلدختر ،حادثه واژگونی یک دستگاه خودروی ایسوزو ، سومین حادثه واژگونی روز چهارشنبه بود.
در این حادثه که ساعت 6:25 به پایگاه دره شهر جمعیت هلال احمر اطلاع داده شد یک نفر مصدوم شد که توسط نجات گران جمعیت هلال احمر به شکل سرپایی مداوا شد.
2 مصدوم
یک دستگاه نیسان وانت حدود ساعت 8 صبح روز چهارشنبه در کیلومتر 80 محور ایرانشهر به سمت بم واژگون شد. این حادثه به پایگاه ایرانشهر در استان سیستان و بلوچستان اطلاع داده شد که متاسفانه در این حادثه دو جوان 23 و 25 ساله دچار آسیب شده و به مراکز درمانی منتقل شدند.
6 مصدوم
ساعت 7:45 یک دستگاه تویوتای دو کابین در خراسان جنوبی و در کیلومتر ۳۰ محور درح –ماهیرود واژگون شد. در این حادثه 6 نفر مصدوم شده و به مراکز درمانی منتقل شدند.
یک مصدوم
یک دستگاه کامیون ایسوزو ساعت 8:15 صبح چهارشنبه دچار حادثه واژگونی شد. این حادثه در محوراینچه برون به مرواه تپه رخ داد. یک مرد 36 ساله در این سانحه از ناحیه سر و گردن دچار تروما شده و به وسیله نیروهای جمعیت هلال احمر به مراکز درمانی منتقل شد.
واژگونی موتور سیکلت
یک دستگاه موتور سیکلت حدود ساعت 9 صبح در محورعلی آباد کتول به گنبد کاووس دچار واژگونی شد. در این حادثه که به پایگاه علی آباد جمعیت هلال احمر اطلاع داده شد یک جوان 34 ساله به دلیل ترومای سر، پای چپ و هر دو دست به مراکز درمانی انتقال داده شد.
یک مصدوم
در حادثه ای دیگر یک خودروی سراتو واژگون شد. این حادثه در کیلومتر ۱۰۰ سبزوار- نیشابور رخ داد. در این حادثه که ساعت 7:30 به پایگاه فیروزه جمعیت هلال احمر واقع در استان خراسان رضوی رخ داد یک نفر مصدوم شد که به شکل سرپایی و به وسیله نجاتگران هلال احمر مداوا شد.
|
|