logo

سه شنبه 31 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1402/11/01 - 15:29
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

هزاران نفر در غزه به دریافت خدمات دارویی و درمانی و تغذیه ای نیاز دارند

رئیس جمعیت هلال احمر اردن بر لزوم حمایت سازمان‌های بین المللی از ارسال کمک های بشردوستانه به غزه تاکید کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ الحدید رئیس هلال احمر اردن در کنفرانس بین المللی بشردوستانه برای حمایت از غزه گفت: سازمان‌های بین الملل باید از رساندن کمک های بشر دوستانه به غزه حمایت کنند.


وی در ادامه بیان کرد: در تلاش برای هماهنگی برای ارسال کمک های بشردوستانه برای مردم غزه هستیم. هلال احمر اردن آمادگی خود برای پذیرفتن تمامی‌کمک ها را اعلام می‌کند تا این کمک ها را برای مردم غزه ارسال کند.


وی در ادامه با تاکید بر اینکه فقط دو بیمارستان در غزه در حال فعالیت هستند گفت: هلال احمر اردن بیمارستان صحرایی خود را به فلسطین ارسال کرده ولی تاکنون این بیمارستان‌های صحرایی نتوانسته اند اقدام مفیدی انجام دهند.


وی ادامه داد: باید کادر درمان را به غزه اعزام کنیم تا مصدومان را درمان کنند و حتی آماده انتقال مصدومان به اردن هم هستیم.  هزاران نفر در غزه نیاز به دریافت خدمات دارویی و درمانی و تغذیه ای دارند و باید هر چه زودتر کمک ها به آنها ارسال شود.


الحدید با بیان اینکه کودکان ۳ تا ۱۱ ساله نیازمندی شدیدی به دریافت خدمات دارویی و امدادی دارند گفت: اردن می‌تواند کمک های بشردوستانه سایر جمعیت های ملی را به غزه برساند‌.

  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 148172
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب