پرواز بالگرد هلالاحمر برای نجات کوهنورد سقوط کرده در ارتفاعات کاشمر
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر خراسان رضوی از عملیات نجات جوان سقوط کرده در ارتفاعات ریوش کاشمر خبر داد.
به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان رضوی؛ غلامرضا صیادی گفت: حدود ساعت ۱۱ صبح امروز، حادثه سقوط یک جوان در ارتفاعات ریوش به جمعیت هلال احمر شهرستان کاشمر اعلام شد.
وی افزود: بلافاصله بعد از اطلاع از حادثه، بالگرد هلال احمر و گروه امداد هوایی به همراه تیم امداد کوهستان به منطقه اعزام شدند و مشخص شد جوانی حدودا ۳۵ تا ۴۰ ساله که به همراه چهار نفر از دوستانش برای کوهنوردی به کوههای ریوش کاشمر رفته بود، از ارتفاع هفت متری سقوط کرده و دچار حادثه شده است.
صیادی گفت: به دلیل کوهستانی بودن محل سقوط، امکان فرود بالگرد وجود نداشت، بنابراین تیم امداد کوهستان با انجام عملیات راپل، مصدوم را به مکانی که امکان فرود بالگرد وجود داشت منتقل کردند و بعد از آن مصدوم که دچار تروما در ناحیه سر، دست، پا و گردن شده بود، به وسیله بالگرد هلال احمر به مرکز درمانی کاشمر منتقل شد.