logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/12/04 - 12:51
  • تعداد بازدید : 14
  • تعداد بازدیدکننده : 14
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

کرمان رتبه اول در پوشش امدادرسانی حوادث جاده ای را به دست آورد

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان در جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان گفت: هلال احمر کرمان با پوشش امدادی بیش از 530 حادثه در محورهای مواصلاتی رتبه اول ارائه خدمات امدادی سوانح جاده ای در سطح کشور دارد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان کرمان؛ رضا فلاح در جلسه کمیسیون مدیریت اجرایی ایمنی حمل و نقل استان کرمان با اشاره به استقرار 25 پایگاه امدادونجات بین شهری در محورهای مواصلاتی استان بیان کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون 537 حادثه امدادرسانی شده است.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان کرمان با اشاره به اینکه استان کرمان در عملیات امدادی حوادث جاده ای در سطح کشور رتبه اول دارد، افزود: در سال جاری در این عملیات ها 670 نفر حادثه دیده توسط نیروهای هلال احمر امدادرسانی شدند.

وی با اشاره به اعزام 141 نفر حادثه دیده به مراکز درمانی توسط جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: با انجام 380 عملیات رهاسازی در سوانح جاده ای، رتبه اول در کشور داریم.

فلاح اضافه کرد: از ابتدای سال جاری تا کنون یک هزار و 660 امدادگر و نجاتگر در قالب 547 تیم در عملیات امدادونجات حوادث جاده ای حضور یافتند.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 72392
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب