logo

جمعه 27 شهریور 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1404/08/02 - 12:55
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

گام‌های هلال‌احمر در مسیر تحقق شعار «سرمایه‌گذاری برای تولید»/ ارتقای کیفی و تنوع محصولات صنایع نساجی هلال ایران+فیلم

معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه هلال‌احمر و عضو کارگروه ویژه تحقق شعار سال، در حاشیه جلسه کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» در شرکت صنایع نساجی هلال ایران، از تحول کیفی و تنوع محصولات این شرکت در سال جاری خبر داد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ راضیه عالیشوندی، معاون امور بین‌الملل و حقوق بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر در این جلسه ضمن قدردانی از رئیس کارگروه «سرمایه‌گذاری برای تولید» و تلاش پرسنل و همکاران در صنایع نساجی هلال ایران، بر پویایی مجموعه و بهره‌گیری از تجهیزات و فناوری‌های نوین تأکید کرد.


وی با اشاره به ارتقای کیفیت و تنوع محصولات نسبت به گذشته، ابراز امیدواری کرد که در سال «سرمایه گذاری برای تولید» این شرکت بتواند گام‌های مؤثری در مسیر خودکفایی و توسعه تولید داخلی بردارد.


گفتنی است؛ این جلسه با حضور رئیس و اعضای کارگروه ویژه تحقق شعار سال در صنایع نساجی هلال ایران برگزار شد و در پایان، اعضای کارگروه از صنایع نساجی هلال ایران و دستاوردهای این مجموعه بازدید کردند.



  • گروه خبری : اخبار بدون گروه خبری
  • کد خبر : 181192
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب