logo

چهارشنبه 15 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1399/10/02 - 12:38
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

۲۷۰ میلیون ریال تجهیزات به بانک امانات پزشکی خوسف اهدا شد

رئیس جمعیت هلال احمر خوسف گفت: به همت خیرین مردم دوست، ۲۷۰ میلیون ریال تجهیزات پزشکی به بانک امانات پزشکی خوسف اهدا شد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر خراسان جنوبی، محمد ولی زاده با اشاره به فعالیت بانک امانات تجهیزات پزشکی در خوسف بیان کرد: این بانک با هدف کمک به بیماران نیازمند در تامین کالاهای پزشکی راه اندازی شده است.

وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون ۱۱۷ نفر از خدمات این بانک بهره مند شده اند، افزود: با توجه به شیوع کرونا و افزایش نیازمندی به کپسول اکسیژن، بخش قابل توجهی از خدمات در این زمینه بوده است.

ولی زاده با اشاره به ایجاد کمپین " دست یار" بیان کرد: این کمپین با هدف تامین دستگاه اکسیژن ساز و کپسول اکسیژن برای بیماران کرونایی از طریق مشارکت مردم و خیرین تشکیل شده است.

رئیس جمعیت هلال احمر خوسف افزود: همزمان با آخرین یلدای قرن و به همت خیرین مردم دوست، یک دستگاه کپسول اکسیژن ساز و یک کپسول اکسیژن بانک امانات پزشکی خوسف اهدا شد.

ولی زاده ارزش این تجهیزات را بیش از ۲۷۰ میلیون ریال دانست و گفت: با توجه به نیاز بیماران کرونایی به اکسیژن، از مردم و خیرین خواستاریم با پیوستن به این کمپین و اهدای نفس به نیازمندان، باری دیگر ما را در این حرکت همیاری کنند.

وی بیان کرد: خیرین، نیکوکاران و مردم نوعدوست استان می توانند با استفاده از کد دستوری # ۵۶ * ۱۱۲ * و یا با واریز کمک های خود به شماره حساب 5239393955 با شماره کارت 6104337602223156 نزد بانک ملت اقدام به اهدای نفس به بیماران کرونایی کنند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 67926
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب