logo

سه شنبه 14 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1400/03/03 - 14:40
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

۶۱ امدادگر جبهه در خوزستان به شهادت رسیدند

دبیرکل و سخنگوی جمعیت هلال احمر گفت: در دوران دفاع مقدس، ۴۹۰ امدادگر جبهه این جمعیت که با لباس و بازوبند مشخص، وظیفه امداد رسانی به مجروحان را برعهده داشتند، از سوی بعثی ها به شهادت رسیدند که ۶۱ نفر از آنان در خوزستان آسمانی شدند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر به نقل از ایرنا؛ محمدحسن قوسیان مقدم روز دوشنبه و همزمان با سالروز فتح خرمشهر در عملیات بیت المقدس(۱۳۶۱ ه ش) با گرامیداشت یاد و خاطره تمامی شهدای امدادگر هلال احمر و نیروهای امدادرسان در دوران مقاومت دلیرانه رزمندگان اسلام در مقابل دشمن بعثی افزود: شهدای امدادگر جبهه هلال احمر از جمله  شهیدان«حسننراقی»،«علی ایازی»،«عباس ایلدرم»،«محسن حق شناس»و«حیدرگوشی» از امدادگرانی هستند که محل شهادت آنان در خرمشهر ثبت و گزارش شده این شهدای عالی مقام در دوران دفاع مقدس همچون پروانه های عاشق در اطراف رزمندگان زخمی دفاع مقدس می گشتند تا مرهمی بر جراحت و مجروحیت این خاک نشینان افلاکی باشند.

وی توضیح داد: جمعیت هلال احمر در زمان جنگ تحمیلی رژیم بعثی عراق علیه ایران فعالیت های خاصی در زمینه اسکان اضطراری، انتقال مصدومان، فعالیت های امدادی و درمانی، اعزام آمبولانس‌ به مناطق جنگی، اعزام نیروهای امدادگر به مناطق عملیاتی و ایجاد اردوگاه برای اسکان آوارگان عراقی و سایر خدمات امدادی داشته که متاسفانه در هیچ کجا ثبت، ضبط و مستند نشده است.

دبیرکل جمعیت هلال احمر ادامه داد:‌ این جمعیت در بخش فعالیت های ترابری در طول هشت سال دفاع مقدس با بهره گیری از ۳۴ درصد از خودروهای امدادی و اعزامی خود به مناطق عملیاتی شامل انواع آمبولانس های سبک و اتوبوسی، ۵۷ درصد از خودروهای سنگین شامل کامیون و تریلر و ۹ درصد از خودروهای عملیاتی شامل جیپ و نظایر آن در ۹ هزار و ۲۳۰ مورد ماموریت های مختلف امدادی و پشتیبانی از رزمندگان اسلام مشارکت داشته است.

قوسیان مقدم افزود: همچنین در این ایام واحد امداد هوایی این جمعیت با سه فروند بالگرد امدادی با انجام یکهزار و ۷۶۸ سورتی پرواز به مدت سه هزار و ۴۲۹ ساعت پروازی به امر امداد و انتقال مجروحین جنگی به بیمارستان های مختلف پرداخته است.

وی به حملات هوایی و موشکی رژیم بعثی عراق در اسفند سال ۱۳۶۶ اشاره کرد و گفت: در این سال و سال های بعد، امدادگران هلال احمر شمار زیادی از مجروحان و زیر آوار ماندگان این حملات را نجات دادند و جمعیت هلال احمر در دوران دفاع مقدس با استفاده از قطار بیمارستانی خود، نقش قابل توجهی در انتقال مجروحان جنگی به سایر بیمارستان های کشور داشته است.

  • گروه خبری : اسلایدر
  • کد خبر : 78322
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب