۸ ساعت تلاش امدادگران هلالاحمر برای نجات جان مرد 65 ساله در ارزوئیه
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کرمان از تلاش 8 ساعته نیروهای امدادی جهت نجات جان مرد 65 ساله در ارتفاعات ارزوئیه خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر _ کرمان؛ رضا فلاح بیان کرد: در پی تماس مردمیبا جمعیت هلال احمر مبنی بر سقوط یک مرد 65 ساله از ارتفاعات منطقه صوغان در روستای آشین در شهرستان ارزوئیه، بلافاصله یک تیم امدادونجات به محل حادثه اعزام شد.
وی با اشاره به اینکه این عملیات 8 ساعت به طول انجامیده است، افزود: تیم امدادونجات جمعیت هلال احمر با همراهی یک نفر از تکنسین اورژانس پس از 4 ساعت پیمایش در ارتفاعات به فرد حادثه دیده دسترسی پیدا کردند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به صعب العبور بودن ارتفاعات، وضعیت جسمانی مصدوم و تروما در ناحیه ستون مهرهها، لگن و پا، امکان انتقال مصدوم توسط بسکت به دامنه کوه نبود و مصدوم توسط هلی کوپتر اورژانس جیرفت به مرکز درمانی اعزام شد.
لازم به ذکر است این فرد بومی، جهت جمع آوری گیاهان دارویی به ارتفاعات صوغان عزیمت کرده بود.