logo

چهارشنبه 07 مرداد 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1401/09/13 - 14:33
  • تعداد بازدید : 1
  • تعداد بازدیدکننده : 1
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان:

پرداخت ۳۵ میلیارد ریال وام قرض‌الحسنه به بیماران صعب العلاج در گیلان

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان گیلان از پرداخت ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به بیماران نیازمند و صعب العلاج استان گیلان از سوی این جمعیت هلال احمر استان خبرداد.

به گزارش روابط عمومی جمعیت هلال احمر استان گیلان؛ سیاوش غلامی مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان گفت: از زمان آغاز اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه توسط هلال احمر در استان گیلان، ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه به ۸۹ نفر از بیماران نیازمند پرداخت شده است.


غلامی‌ با تأکید بر رسالت و ماموریت سازمان داوطلبان جمعیت هلال احمر، گفت: ارائه تسهیلات وام قرض الحسنه در راستای رسالت و ماموریت های سازمان داوطلبان مبنی بر تسکین آلام بشری در جامعه و افزایش اثر بخشی خدمات حمایتی به بیماران در خصوص ارائه خدمات اجتماعی به آسیب دیدگان از حوادث و سوانح و همچنین نیازمندان جامعه، با هدف حمایت و مدافعه گری از آسیب دیدگان و بیماران نیازمند، بوده است.


مدیرعامل جمعیت هلال احمر گیلان ادامه داد: افراد واجد شرایط دریافت وام قرض الحسنه، نیازمندان به تامین دارو و درمان، بیماران خاص، صعب العلاج و نیازمندان خرید تجهیزات پزشکی و توانبخشی براساس شیوه نامه جمعیت هلال احمر است.


در ادامه بهزاد پرستش معاون داوطلبان جمعیت هلال احمر استان گیلان اظهار کرد: سقف تسهیلات وام قرض الحسنه به ازای هر نفر حداکثر ۵۰۰ میلیون ریال معادل ۵۰ میلیون تومان با نرخ کارمزد ۴ درصد در سال و با باز پرداخت سه ساله است.


پرستش با بیان اینکه تاکنون ۸۹ مددجو واجد شرایط، این تسهیلات را از بانک قرض الحسنه مهر ایران دریافت کرده اند، ادامه داد: در این مدت تلاش کردیم این تسهیلات را با حداقل فرآیندهای اداری برای کسانی که نیازمند استفاده از این وام هستند ارائه کنیم که امیدوارم بتوانیم در ادامه به بیماران نیازمند و محروم بیشتری کمک کنیم و در تسکین آلام آنها موثر باشیم.

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 118689
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

تصاویر

تنظیمات قالب