logo

سه شنبه 07 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/07/06 - 08:28
  • تعداد بازدید : 19
  • تعداد بازدیدکننده : 19
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

حریق گسترده در کارخانه تولید کارتن در شهرک صنعتی فرامان کرمانشاه/ انتقال مصدومان به مرکز درمانی توسط هلال‌احمر

مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه از امدادرسانی نجاتگران هلال‌احمر در حادثه حریق گسترده در کارخانه تولید کارتن در شهرک صنعتی فرامان کرمانشاه و انتقال مصدومان پس از انجام اقدامات اولیه سرپایی، خبر داد.

حریق

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر؛ افشین یگانه، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان کرمانشاه با اعلام این خبر گفت: بعد از اعلام حریق گسترده در کارخانه تولید کارتن در شهرک صنعتی فرامان کرمانشاه به مرکز کنترل  و هماهنگی عملیات (EOC) استان، ۱۰ نیروی عملیاتی همراه با تیم واکنش سریع ستاد استان کرمانشاه و نیروهای عملیاتی هلال‌احمر بیستون با هدف پشتیبانی از عملیات، به محل حادثه اعزام شدند. 

وی افزود: در این حادثه تاکنون، یک مصدوم درمان سرپایی و ۳ مصدوم نیز پس از انجام اقدامات اولیه توسط نیرو‌های عملیاتی هلال‌احمر و عوامل اورژانس ۱۱۵ به مرکز درمانی منتقل شدند. 

یگانه ادامه داد: تیم‌های عملیاتی هلال‌احمر شعب کرمانشاه، هرسین و چهار تیم از ستاد استان کرمانشاه در حالت آماده‌باش قرار دارند تا در صورت نیاز به محل حادثه اعزام شوند.

عملیات اطفای حریق همچنان ادامه دارد.

خبر در حال تکمیل است.........

 

  • گروه خبری : استان ها-حوادث
  • کد خبر : 228975
کلمات کلیدی
مهران جمال لیوانی
خبرنگار

مهران جمال لیوانی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب