logo

سه شنبه 07 مهر 1405

اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملّی و امنیّت ملّی flag
  • تاریخ انتشار : 1405/07/06 - 10:15
  • تعداد بازدید : 45
  • تعداد بازدیدکننده : 43
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

طرح ملی «ارمغان مهر» در نیمروز افتتاح شد؛ رونمایی از هزار بسته نوشت‌افزار برای دانش‌آموزان

آیین افتتاح طرح ملی «ارمغان مهر» و رونمایی از هزار بسته نوشت‌افزار ویژه دانش‌آموزان مستعد و آینده‌ساز شهرستان نیمروز، با حضور جمعی از مسئولان، خیرین و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر برگزار شد.

IMG_8556_crop (1)

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ در این آیین از هزار کیف و بسته نوشت‌افزار تهیه‌شده در قالب طرح ملی «ارمغان مهر» رونمایی شد. این بسته‌ها با مشارکت خیرین و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر و با هدف حمایت از دانش‌آموزان مستعد و آینده‌ساز منطقه تهیه شده است.

سیدمحمدمهدی سجادی، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر استان سیستان و بلوچستان، در این مراسم با اشاره به اهمیت حمایت از دانش‌آموزان و تقویت زمینه‌های آموزشی اظهار کرد: طرح ملی «ارمغان مهر» با استفاده از ظرفیت خیرین و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر اجرا می‌شود و همراهی خیرین در تأمین اقلام آموزشی، زمینه ارائه حمایت‌های بیشتر به دانش‌آموزان را فراهم می‌کند.

وی افزود: حمایت از دانش‌آموزان و کمک به تأمین نیازهای آموزشی آنان، از زمینه‌های فعالیت‌های داوطلبانه و بشردوستانه جمعیت هلال‌احمر است و استمرار این اقدامات با مشارکت خیرین و داوطلبان دنبال خواهد شد.

در ادامه این مراسم، ضمن افتتاح طرح ملی «ارمغان مهر» در شهرستان نیمروز، از هزار کیف و بسته نوشت‌افزار رونمایی شد و بر استمرار مشارکت خیرین و داوطلبان در حمایت از دانش‌آموزان تأکید شد.

گفتنی است ارزش هر یک از هزار بسته نوشت‌افزار ۴۵ میلیون ریال و ارزش مجموع این بسته‌ها ۴۵ میلیارد ریال است.

بسته‌های نوشت‌افزار تهیه‌شده با مشارکت خیرین و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر، میان دانش‌آموزان یک دبستان دخترانه در شهرستان نیمروز توزیع شد.

اجرای طرح ملی «ارمغان مهر» با هدف حمایت از دانش‌آموزان مستعد و آینده‌ساز و کمک به تأمین بخشی از ملزومات آموزشی آنان انجام می‌شود. در همین راستا، خیرین و داوطلبان جمعیت هلال‌احمر با مشارکت در تأمین اقلام مورد نیاز دانش‌آموزان، زمینه بهره‌مندی آنان از بسته‌های نوشت‌افزار را فراهم کرده‌اند.

حضور خیرین و داوطلبان در اجرای طرح‌هایی از این دست، زمینه مشارکت بیشتر مردم در فعالیت‌های بشردوستانه و حمایت از حوزه آموزش را فراهم می‌کند و جمعیت هلال‌احمر از این ظرفیت در اجرای برنامه‌های داوطلبانه و عام‌المنفعه بهره می‌گیرد.

 گفتنی است در قالب طرح ملی «ارمغان مهر» در شهرستان نیمروز، هزار بسته نوشت‌افزار به ارزش هر بسته ۴۵ میلیون ریال و در مجموع به ارزش ۴۵ میلیارد ریال تهیه شده است.

همچنین، اجرای این برنامه در دبستان علی‌بن‌ابیطالب علیه‌السلام نیز صورت گرفت و پس از توزیع بسته‌های نوشت‌افزار در دبستان دخترانه شهرستان نیمروز انجام شد و در مجموع، بخشی از بسته‌های تهیه‌شده در قالب طرح «ارمغان مهر» در اختیار دانش‌آموزان دختر و پسر این شهرستان قرار گرفت.

  • گروه خبری : اخبار استانی
  • کد خبر : 228986
کلمات کلیدی
مدیر سیستم
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب